Give aways för företag

När man driver ett företag så är det viktigt att företaget syns, framför allt vid de tillfällen då potentiella kunder är i behov av företagets tjänster eller produkter. Ett företag kan synas på Internet i olika sammanhang eller i annonser, men det kräver att en potentiell kund aktivt söker efter företagets tjänster eller produkter. Ett annat sätt att synas oftare och därmed kanske till och med kunna få en potentiell kund att fatta beslut är om den potentiella kunden ofta blir påmind om ditt företag och dina tjänster eller produkter.

Med give away produkter så kan ett företag marknadsföra sina tjänster även för potentiella kunder som du aldrig träffat eller ens känner till att de finns. Give aways är produkter som du kan dela ut på mässor, möten, kundevent, föreläsningar eller rent spontant då du träffar någon. En give away produkt ses inte bara av den du gett den till utan kan också ses av andra då mottagaren bär den eller använder den. Det är därför viktigt att företaget väljer att investera i give aways som är användbara för den som får dessa.

En give away som säkerligen inte mottagen glömmer i första taget är cake pops. Cake pops är som en klubba som består av en pinne där man kan placera godis eller goda bakverk som chokladbollar, marsipanfigurer och mycket annat. Du kan själv bestämma formen på en cake pops och även placera ditt företags logga eller slogan på den. Cake pops kan du dela ut i samband med mässor, event, möten, föreläsningar eller då någon besöker ditt kontor. Cake pops är definitivt en mycket god och minnesvärd give away.

Användbara give aways

Det finns en mängd olika produkter som är mer användbara än andra. När du ska välja give aways för företaget så är det bra att du funderar igenom vilka produkter som kunder skulle kunna använda mest. En penna är en produkt som mottagaren har nytta av och kan använda. Om du dessutom ger pennan en spännande design och intressanta färger så kommer pennan säkerligen att användas flitigt och inte bara hamna i pennskålen.

Kaffemugg är också sådant som används, speciellt om den har en bra form så att den sticker ut lite extra. Det gör det också möjligt för andra att ta del av ditt företagsnamn och kontaktuppgifter då den står i skåpet eller i disken. Telefonband är populära att använda under våren och sommaren då man inte bär jacka. Att ge bort ett snyggt telefonband med företagets kontaktuppgifter och kanske företagets slogan gör att den som bär bandet hela tiden påminns om ditt företag och dina tjänster.

Andra trevliga give aways

Det finns massor av andra produkter som också fungerar bra som exempelvis t-shirts, golfbollar, nyckelhållare, nagelbitare, tändare, tablettaskar, chokladask, klubbor, vattenflaskor och mycket annat. Det finns säkerligen någon give away som passar din bransch och dina potentiella kunder bättre än andra.

Tänk på att dina produkter också bör ha tryck med ditt företagsnamn och din hemsida eller telefonnummer så att kunderna snabbt kan hitta till ditt företag.