Behöver ditt företag en riktig kickstart? Tips gällande finansiering

Alla som någon gång har byggt upp ett företag från grunden vet hur spännande och givande det är. Att äntligen få göra verklighet av en mångårig dröm innebär både självförverkligande och utveckling, såväl personligt som professionellt.

Att skapa ett företag är också arbetsamt. Det är mycket som ska klaffa och affärsidén (som så länge har grott i tankarna och förfinats efter hand) ska passa marknaden både nu och framöver för att så snart som möjligt uppnå lönsamhet i verksamheten. Samtidigt ska teknikaliteter som val av momsperiod och företagsform klaras av, mängder av blanketter ska fyllas i och ingenting får glömmas bort.

När man som ny företagare har fullt upp med teknikaliteter och aktiv bearbetning av marknaden för att nå ut till sin målgrupp måste finansieringen av verksamheten fungera smidigt. Med Sambla fungerar finansieringen smidigare än någonsin. Det du behöver göra är att bedöma vilka uppstartskostnader ditt företag för med sig. Behöver du kanske köpa in ett lager eller renovera din lokal? Kanske vill din redovisningsbyrå få betalt i förskott, något som inte är helt ovanligt när det gäller nystartade verksamheter. Oavsett vilka kostnader uppstarten för med sig kan du med hjälp av Sambla låna upp ditt 500 000 kronor snabbt och kostnadsfritt.

Sambla hjälper dig nämligen att jämföra räntan hos 20 olika banker, i endast en ansökan. På så vis kan du själv välja den bank som för ditt företag erbjuder den lägsta räntan. Låneerbjudandena går du igenom tillsammans med Samblas personliga rådgivare. Ditt bästa låneerbjudande signerar du sedan bekvämt med Bank-ID. Pengarna har du på ditt företagskonto några dagar senare. På så sätt kan du lägga allt ditt fokus på det du är bäst på; att få ditt företag och din affärsidé att blomstra.

Behöver du som privatperson låna pengar snabbt och helst till så låg ränta som möjligt?

Sambla tycker att lån ska vara smidigt, även för dig som privatperson. Precis som den nye företagaren har privatpersonen idag ett intensivt schema. Många aktiviteter ska hinnas med på kort tid. Ett behov av pengar uppstår ofta utan förvarning och många gånger när man har som minst tid att avsätta. Kanske går tvättmaskinen därhemma sönder mitt under julruschen eller så behöver bilen repareras dagarna innan bilsemestern. Att ringa runt till olika långivare och förhandla om räntor är tidskrävande och bankmöten tar ofta en hel lunchrast i anspråk.

Vid dessa tillfällen behöver man pengar snabbt och man har definitivt inte tid med långa bankförhandlingar. Snabbt och enkelt jämför www.sambla.se 20 olika låneerbjudanden åt dig. Du väljer den bank som ger dig lägst ränta och du signerar tryggt med Bank-ID, utan att behöva sätta din fot på ett bankkontor. Precis som för företagaren är tjänsten för dig som privatperson kostnadsfri. När Sambla gör jämförelsen åt dig tas endast en kreditupplysning och du väljer själv vad lånet ska användas till. Ansökan gör du på nätet i Samblas digitala ansökningsformulär och när du har valt det bästa låneerbjudandet har du pengarna på ditt konto inom några dagar.

Här kommer en bra förelösning för hur du gör ditt bolag till ett oemotståndligt bra alternativ för investerare om det är den vägen du siktar på.